Omdömen


Vi är en liten firma som specialiserat oss på tak.
Nu med mer än 400 omlagda villatak så kan Ni känna Er trygga med oss på taket.

Vad tycker våra kunder?

Mina kompisar hade anlitat Eddies Tak, så jag gjorde detsamma. 🙂 Jag är jättenöjd med taket, snabbt utfört av duktiga hantverkare, samt rent och städat när det var klart. Väldigt serviceinriktade som löser kundens önskemål och funderingar.

…mer…
Hej Eddie! "Efter förfrågningar om anbud till flera byggfirmor Så är vi Så glada och fantastiskt nöjda att vi valde Eddies Bygg! Tack för ett utmärkt arbete med vårt hus! Då vi själva var sena med anbudsförfrågan till Er Så visste vi att allt som vi ville ha hjälp med Inte skulle hinnas klart innan hösten kom. Ni ska komma tillbaka och Göra klart resterande arbeten till våren 2014. Eddies Bygg har noggranna och punktliga yrkesmän som man kan lita på, och som har egna ideér och är mån om detaljerna. De har gjort ett superbra arbete med Både byte av tak, andra snickeri arbeten och med målning av vårt hus. Eddie har varit erfaren och ett bra Stöd till oss när vi har behövt tagit beslut. Hela processen med upphämtning av beställda Saker, borttransport av virke/bråte har fungerat jättebra. Vi trodde det skulle vara jobbigt att ha hantverkare hemma ...... Men Vi har verkligen haft ett underbart Gäng här som hjälpt oss! De har också Städat undan efter sig varje dag. Vi är Så nöjda och ser redan nu fram till våren då de kommer tillbaka till oss. Men innan dess så ska vi Göra en totalrenovering av vårt badrum nu I November och har naturligtvis valt Eddies Bygg till detta jobb. Vi kan verkligen rekommendera Eddies Bygg om Ni vill ha ett lika proffsigt resultat som vi fick med en daglig dialog över ång och alltid possitivt och kunnigt bemötande vilket vi har satt stort värde på." - Hälsningar Ann-Britt och Tommy / Hagalund Fjugesta!

…mer…
"Eddie hjälpte oss med att lägga om taket på vår villa. Det gick fort och effektivt, och snyggt blev det. Men det som mest utmärker Eddie är att man märker att han tar stort ansvar för sitt uppdrag, från början till slut. Man kan resonera med honom och få tips och idéer. Det känns tryggt. Vi kommer definitivt fråga Eddie om hjälp nästa gång vi behöver hjälp."

…ännu mer…
"Tack Eddie för ett mycket bra utfört takarbete. Hälsar Niels & Sonja på Källgatan 3"

”Vid ombyggnad eller utbyggnad så gör vi skisser och kommer gärna med idéer”

  • Takläggning
  • Fasadrenovering
  • Målning
  • Putsning
  • Fönsterbyten
  • Byggnadsentreprenad
  • Fasadmålning